Commercieel – administratieve ondersteuning

SOME1ELSE kan voor u

Uw leads en offertes opvolgen

U neemt deel aan een beurs, heeft heel wat potentiële nieuwe klanten maar komt er niet toe hen in de weken daarna te contacteren. Of uw klanten krijgen offertes en reageren niet, maar u heeft geen tijd om hen te contacteren. Some1ELSe neemt het graag van u over.

Extra werklast opvangen

U start een nieuwe informaticatoepassing op, iemand in uw bedrijf valt uit, u start met een nieuw product dat uw aandacht vraagt,… Some1ELSe kan voor u de routinezaken opvolgen waar u nu even minder tijd voor heeft.

Uw offertes, verslagen en rapporten maken of nalezen

U levert heel wat offertes, rapporten of verslagen af en wil die graag laten nalezen? Of u wil hulp bij het opstellen? Ook dat kan ik voor u doen.

Uw opendeurdag, beursdeelname, seminarie of event mee helpen organiseren

We denken samen na over de communicatie, de praktische organisatie en het verloop van uw bedrijfsevent. U zal het merken: een goede planning en wat extra hulp kunnen een groot verschil maken.

Uw communicatie opstellen, herschrijven of nalezen

Er gaat in uw bedrijf heel wat geschreven communicatie naar uw klanten, uw personeel of uw  leveranciers (e-mails, nieuwsbrieven, blog, sociale media, folder, brochure…). Dit opstellen is vaak niet zo’n eenvoudige klus. Als u mij aangeeft, welke inhoud u wil overbrengen, zorg ik voor de juiste formulering.

Uw project ondersteunen

U start een nieuw project, maar heeft toch weinig tijd om dit correct op te volgen. De rapporten, verslagen blijven liggen, u vindt niet de tijd het project naar timing op te volgen en de betrokken partijen tijdig te relanceren. Some1ELSe kan u hierin ondersteunen zodat uw project niet enkel opgestart wordt maar ook binnen de voorziene tijd kan worden afgerond.

WIJ GEVEN OOK TAALCOACHING DUITS
Internationale consultancy

U werkt internationaal?

Geen probleem. Ik beschik over de nodige taalexpertise om uw klanten ook in het Duits, Frans of Engels te woord te staan.

Ik bespreek graag met u welk werk u uit handen wil geven en hoe we daarin kunnen samenwerken.

Ontdek wat ik voor u kan doen

ELS VAN KERREBROECK

8200 Brugge

SOCIAL MEDIA